Planta de Cobega a Martorelles. Foto: Arxiu

El portaveu de CiU Martorelles, Marc Pertiñez, acusa l’Ajuntament del municipi de beneficiar en el preu de l’aigua a l’empresa Cobega (Coca-Cola). Segons Pertiñez, presumptament “Coca-Cola s’estaria veient beneficiada d’un descompte o compensació en el preu de l’aigua que li fa l’Ajuntament”, cosa que afirma, “hauria generat un forat de milers d’euros”.

Pertiñez assegura que “Coca-Cola consumeix més del doble de l’aigua que gasta el poble sencer i, en canvi, paga un preu tres vegades més barat que els veïns i dues vegades més econòmic que el de la resta d’indústries de Martorelles”.

Dijous passat, l’Ajuntament va convocar un ple extraordinari per parlar sobre aquestes acusacions i va assegurar que “el preu que se li cobra a Cobega està justificat en un conveni del 2007 perquè se’ls aplica una bonificació per la construcció d’un dipòsit de 3.000 metres cúbics d’aigua al municipi”. Pel portaveu de CiU “aquesta és una excusa, perquè tot i que Cobega va participar en la construcció del dipòsit, l’Ajuntament ja ha aportat més diners que ells”.

Pertiñez, a més, recorda que no se’ls ha facilitat el conveni del qual parla l’Ajuntament i que després de reclamar-lo estan a l’espera que els arribi. A més, remarca que durant el ple extraordinari de dijous, “l’alcalde va reconèixer que l’Ajuntament havia deixat de percebre 450.000 euros”. Així doncs, des de CiU asseguren que si la informació que reben no els convenç, recorreran a la justícia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram