La font del Parc Municipal plena de sabó. Foto: Ajuntament

Els actes de vandalisme cada vegada surten més cars als ciutadans de Santa Perpètua. La Regidoria de Via Pública assegura que en el que va d’any, ja s’han hagut d’invertir 25.000 euros en reparacions d’elements malmesos per culpa del vandalisme, dels quals 7.000 s’han destinat a la reparació de jocs infantils.

En els darrers mesos alguns elements dels jocs infantils dels parcs municipals han desaparegut durant la nit perquè, segons afirma l’Ajuntament, hi ha un mercat de revenda d’aquests objectes. El consistori, fins i tot, creu que podrien ser “empreses del sector que tenen dificultats per aconseguir alguns elements”, tal com assegura en un comunicat. El regidor de Via Pública, Joan Mestres, ha recordat que el principal problema no és el robatori de les peces, sinó que “de vegades quan els lladres no aconsegueixen emportar-se el joc, el deixen malmès i els nens poden fer-se mal”.

L’Ajuntament denuncia que els actes incívics també es produeixen a la via pública, on a vegades algú es pot trobar en una situació perillosa perquè hi ha qui s’emporta tapes de clavegueram o reixes dels embornals. A més, en els darrers dies, s’ha omplert de sabó la font del Parc Municipal, cosa que pot sortir molt car al municipi perquè es podrien haver espatllat les bombes d’aigua. Els actes vandàlics estan sent investigats per la Policia Local i des de l’Ajuntament es demana col·laboració ciutadana per enxampar als ciutadans incívics i els lladres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram