Inauguració del Nou Casal. Foto: Ajuntament

El Nou Casal ja està en funcionament. L’equipament ha començat aquesta setmana les activitats per a infants i joves de 3 a 16 anys. Divendres passat es va fer la inauguració del centre, que va permetre que les famílies poguessin visitar la reforma de l’antic Casal Infantil, que vol convertir-se en el referent infantil, juvenil i familiar de la localitat.

L’espai s’ha renovat amb la creació de dues sales per poder fer deures i activitats similars, una zona de jocs simbòlics, nous despatxos, una sala de reunions i una sala d’informàtica.

Les primeres activitats que s’han posat en marxa són les adreçades a alumnes de P-3 i fins a quart d’Ensenyament Secundari Obligatori, que podran anar al casal els dilluns i dimecres. Els dimarts i dijous serà el torn dels alumnes dels cicles mitjà i superior, i els divendres serà per als alumnes d’ESO. Durant les pròximes setmanes es posaran en marxa altres serveis, com el d’informació juvenil i les activitats per a pares i mares. Quan el Nou Casal estigui a ple rendiment, obrirà les portes des de les nou del matí fins a les nou del vespre.

Segons l’alcalde, Alberto López, “aquest equipament és una clara aposta per l’educació de tots els infants del municipi”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram