El delegat del govern visitant les obres del cementiri. Foto: Ajuntament

Les obres del cementiri de Martorelles segueixen endavant, però amb un petit retard. Les pluges dels darrers dies han dificultat la fase de moviment de terres als terrenys del futur equipament mancomunat entre Martorelles i Santa María de Martorelles. Així ho van explicar els responsables de les obres durant la visita que va fer, dimecres passat, a la zona el delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.

Tot i aquests petits inconvenients, la promotora Rogasa, l’empresa que realitza els treballs, assegura que “el cementeri estarà acabat a finals d’any, com estava previst”.

La Generalitat de Catalunya ha finançat la meitat de la construcció del cementiri amb mig milió d’euros a través dels ajusts del PUOSC i, per aquest motiu, el delegat del govern ha volgut veure in situ com avançaven les obres. Brea va recordar que “es tracta d’un projecte imprescindible per als ciutadans de la zona i per fi s’està executant.

En aquest mateix sentit, l’alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, destacava que “el nou cementiri donarà resposta a molts anys de demandes per part de la ciutadania i acabarà amb una de les grans preocupacions de la gent gran del poble”.

Actualment s’està construint el vial d’accés, l’aparcament, l’edifici i els 198 nínxols i 70 columbaris dels quals disposarà el nou cementiri. Les obres van començar el maig passat, amb un pressupost de 728.849 euros i una superfície de més de 14.000 metres quadrats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram