La venda de pisos de segona mà creix al municipi. Foto: Google Maps

La venda d’habitatges de segona mà creix un 7,14% a la Llagosta. Així ho revela un informe del Ministeri de Foment sobre el nombre de transaccions immobiliàries fetes a la localitat, durant el primer semestre de l’any 2014.

Segons aquest estudi, fins al mes de juliol s’havien venut 15 habitatges de segona mà, cosa que suposa el millor primer semestre des del 2011. En els últims dotze mesos s’han venut a la Llagosta un total de 27 pisos de segona mà. No succeeix el mateix amb els habitatges d’obra nova, dels quals no se’n ven cap des del primer semestre del 2012 (només es va vendre un en tot l’any).

Des de la regidoria d’habitatge han valorat de manera molt positiva les dades i recorden que “el motiu pel qual no ha succeït el mateix amb els habitatges d’obra nova és perquè en els darrers dos anys no se n’ha construït cap”.

Pel que fa a la comarca, les dades també són molt positives, ja que en aquest primer trimestre de l’any s’han venut un total de 17.323 habitatges, un 37,23% més que en el mateix període de l’any anterior, que es van fer 12.623 transaccions.

El conjunt de Catalunya també segueix una línia ascendent pel que fa a les transaccions immobiliàries, que entre juliol del 2013 i juliol del 2014 creixen un 2,6% amb 49.873 habitatges venuts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram