L’alcalde de parets considera que el desdoblament de la R3 és molt important. Foto: Arxiu

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha tornat a reclamar que es faci el desdoblament de la línia de tren R3, “es tracta d’un projecte molt important per al municipi i ho reclamarem les vegades que faci falta”.

L’alcalde assegura que han pogut saber que existeix una proposta de desdoblament parcial, en la qual Parets és un dels punts inclosos.

Des del novembre del 2013, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Foment tenen un acord a través del qual s’assegura que el desdoblament estarà licitat abans del final de la legislatura del govern espanyol el 2015.

En principi, el Ministeri de Foment preveu desdoblar la línia en tres trams, dos entre Montcada i Reixac i la Garriga i un altre entre les estacions de Centelles i Tona. Es preveu que el cost d’aquesta obra sigui d’uns 60 milions d’euros.

L’alcalde de Parets també ha recordat que la línia de tren que passa pel municipi és una de les més antigues de l’estat espanyol, cosa que, segons ell, “és un altre motiu per fer les millores que reclamen els ciutadans”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram