Ajuntament de la Llagosta. Foto: Arxiu

L’Ajuntament de la Llagosta necessita diners per millorar el municipi i els busca a la Diputació de Barcelona. El consistori ha sol·licitat una subvenció de 184.000 euros per realitzar diferents inversions al municipi i per executar pagaments corrents.

Del total de l’ajut demanat a l’ens provincial, 129.000 euros es dedicaran a inversions. Concretament, es preveu destinar 78.700 euros a l’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig entre els carrers del Progrés i de Pintor Fortuny. Aquests treballs estan previstos que es puguin realitzar durant els primers mesos de 2015.

Una altra actuació per aquestes dates serà l’adequació d’un aparcament públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert, amb una inversió de 40.500 euros. L’aparcament serà pavimentat i podrà acollir una setantena de cotxes.

A més, abans de finals d’aquest any es destinaran també 10.000 euros a la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo.

Pel que fa a l’execució de pagaments corrents, l’Ajuntament ha demanat a la Diputació una subvenció de 55.000 euros.

Tots aquests ajuts s’inclouen dins el programa complementari que la Diputació de Barcelona ha obert dins el marc de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram