El Fraikin és segon a la lliga amb 7 punts. Foto: BM Granollers

Gran jornada de lliga la viscuda aquest cap de setmana passat al Palau d’Esports. Mentre que els homes de Carlos Viver derrotaven el Naturhouse La Rioja per 30 gols a 23, les noies feien el mateix contra el Cleba BM León per 25 a 23.

Amb la victòria contra el Naturhouse, el Fraikin es col·loca en segona posició amb 7 punts, a només un punt del FC Barcelona, líder en solitari de l’ASOBAL. Els granollerins van dominar el partit des de bon començament i no van permetre els de la Rioja desplegar el seu joc. I és que a la mitja part els vallesans ja guanyaven per 14 a 7.

Tot i que a la segona meitat el Naturhouse va aconseguir escurçar distàncies –a poc més d’un quart d’hora per a la finalització del partit es van col·locar a només 3 gols del Granollers, 19 a 16–, els homes de Viver no van abaixar la guàrdia i es van endur la victòria. Amb aquest gran resultat i la segona posició assolida, el Fraikin ja espera l’Ademar León, que visitarà Granollers el pròxim 4 d’octubre.

Pel que fa a les dones, les noies del KH-7 Granollers van derrotar al Palau el Cleba León per 25 gols a 23, en el que era el primer partit de l’equip vallesà femení en la primera divisió de l’handbol estatal. Demà dissabte a les 5, l’equip de Jose Luis Villanueva rebrà l’Adesal Còrdova, un rival directe per evitar el descens.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram