Darrera edició del Concurs de Castells. Foto: David Oliete

Els Xics de Granollers participaran en el 25è Concurs de Castells de Tarragona, que per primera vegada en la seva història se celebrarà en tres jornades: diumenge 28 de setembre a Torredembarra i els dies 4 i 5 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

El Concurs de Castells és una actuació de les millors colles castelleres del país que se celebra cada dos anys. Un dels principals atractius del certamen és que és l’única diada de tota la temporada en què tots els castells reben una puntuació segons la seva dificultat. Aquest fet propicia que les colles punteres competeixin per aconseguir el primer lloc en la classificació final.

Els Xics de Granollers, que enguany ocupen la dissetena posició de 55 en el rànquing, actuaran el 4 d’octubre i competiran en el seu grup contra colles tan importants com els Xicots de Vilafranca, els castellers de Terrassa, els Marrecs de Salt o els Castellers de Sant Cugat.

Per aconseguir la seva posició en el rànquing per poder participar en el concurs s’han tingut en compte els tres millors castells de les cinc millors actuacions que cada colla ha fet al llarg de tot l’any. Aquesta classificació és la que ha determinat quin dia actua cadascuna de les colles i contra qui competeix. Això permetrà que el concurs estigui més igualat pel que fa a qualitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram