Un dels moments de la concentració. Foto: Ajuntament de La Llagosta

Amb una pancarta en la qual es podia llegir Totes les dones, tots els drets, tot l’any i amb diversos fulls al·lusius als drets de les dones, un grup de veïns i veïnes van mostrar dimecres la seva indignació amb la violència de gènere.

L’acte, que va tenir lloc a la porta de l’Ajuntament de la Llagosta a les vuit del vespre, va ser convocat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Dones amb Iniciativa i Veus de Dona.

Entre els assistents hi havia l’alcalde, Alberto López, i pràcticament tots els regidors de l’equip de govern municipal. Durant la concentració, es va llegir un manifest, en el qual es mostrava el rebuig a totes les formes de violència que s’exerceixen contra les dones i es condemnaven totes les manifestacions i declaracions masclistes que procedeixen del poder polític, judicial o mediàtic.

A més, en el text es demanava la implicació de tota la ciutadania tant de la Llagosta com de tot el país en la prevenció i detecció de totes les manifestacions masclistes per tal d’eradicar-les de la nostra societat. El manifest acabava dient prou a tot allò que atempta contra la vida, els drets, la dignitat i la llibertat de les dones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram