El cap de setmana passat, l’avinguda de la Llibertat va acollir la segona de les fires sectorials de Mollet és Fira, dedicada al motor. Segons els organitzadors, malgrat la pluja, aquesta edició de la mostra ha registrat un gran èxit de participació, sobretot durant dissabte i el matí de diumenge.

A banda de centenars de ciutadans de Mollet, la fira també va atreure visitants de Barcelona o la Garriga, passant per Badalona o per les diferents poblacions del Baix Vallès.

Els reiterats episodis de pluja de diumenge a la tarda van obligar la fira Mollet és Motor a plegar abans de l’hora prevista. Com a conseqüència d’això, diverses activitats es van haver d’ajornar i es faran el cap de setmana del 28 i 29 de juny, en el marc de la darrera de les fires: Mollet és Fira Comerç i Qualitat de Vida.

Així doncs, les activitats ajornades i que es portaran a terme la setmana vinent seran el sorteig del Premi Mollet és Motor-Pedraza Audio Car, l’exhibició de l’Escola de Ball Dandi i el concert de la Banda de Ton Pare.

Enguany, la mostra ha comptat amb la participació de 20 empreses i 5 entitats relacionades amb el món del motor. A més, els assistents a la mostra van poder degustar els menús que van preparar 15 bars i restaurants de la ciutat. Així, Mollet és Motor es consolida com una fira de mostra i venda, on a banda dels concessionaris que exposen els seus vehicles també s’hi poden comprar diferents productes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram