L’Ajuntament de Granollers invertirà 321.340 euros a adequar els espais interiors i jardins del carrer València i a millorar les condicions de l’aparcament gratuït del carrer Ramon Llull.

L’actuació del carrer València es portarà a terme en una superfície total de 3.550,00 metres quadrats, dels quals 2.025 metres quadrats corresponen a paviments i 1.336 metres quadrats a parterres vegetals. L’obra està pressupostada en 421.340,49 euros, IVA inclòs, 300.000 euros dels quals seran aportats per la Diputació de Barcelona i la resta per l’Ajuntament de Granollers.

Aquest projecte respon a la necessitat de renovar aquests espais de relació per dotar-los de qualitat, tant pel que fa a materials com a mobiliari, i fer-los permeables i segurs.

Pel que fa a l’aparcament del carrer Ramon Llull, que compta amb un pressupost de 200.000 euros, l’Ajuntament preveu pavimentar-lo, en part acolorit, mantenint l’accés rodat tant a l’entrada com a la sortida. A més, incorporarà arbres, farà la recollida de les aigües pluvials i definirà recorreguts per a vianants. Aquesta actuació permetrà augmentar la capacitat de l’aparcament, que ara encabirà un total de 310 vehicles. Es preveu que els treballs per poder dur a terme aquesta obra s’allarguin dos mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram