Un any més torna l’Open Night de Granollers. La iniciativa, que arriba a la tercera edició i que es portarà a terme avui a partir de les 20 hores, compta amb la participació de 89 comerços, 28 restaurants i nou hotels de la ciutat.

Enguany, els establiments oferiran productes de temporada per 14 euros o bé descomptes del 14% per a totes aquelles compres que els clients efectuïn entre les 20 hores i la mitjanit. A més, les botigues tindran una zona VIP on els consumidors podran gaudir d’avantatges mitjançant un passi especial.

De la mateixa manera, els restaurants participants oferiran menús per 14 euros i tots aquells que ho vulguin podran passar una nit als hotels de la ciutat pel mateix preu.

Els aparcaments també s’han sumat a aquesta festa del comerç i des de les sis de la tarda fins a les tres de la matinada els usuaris podran aparcar per només cinc euros.

Com no podia ser d’una altra manera, la plaça de la Porxada serà l’epicentre de la disbauxa on hi haurà una ambientació sorprenent amb la companyia Milnotes, discjòqueis que amenitzaran la nit i un photocall a càrrec de Jordi Badós.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram