Nou èxit per al CN Granollers. Les sincronistes del club de categoria infantil i aleví van endur-se la medalla d’or en el Campionat d’Espanya d’aquestes dues categories, celebrat el passat cap de setmana a la Piscina Sant Jordi de Granollers.

En ambdues categories les nedadores del CN Granollers van aconseguir la victòria gràcies a les excel·lents actuacions que van dur a terme tant en rutina combinada com en figures.

L’equip infantil A del club va endur-se el títol estatal amb la coreografia Madonna, que va destacar pel seu dinamisme i la seva originalitat. Per la seva banda, l’Infantil B va penjar-se la medalla de bronze amb l’espectacle amb música celta Lord of the Dance. Pel que fa a les nedadores alevines, que també es van proclamar campiones d’Espanya, van representar el muntatge El Rei Lleó, un nou espectacle que ja van presentar en el Campionat de Catalunya i amb el qual van obtenir també la medalla d’or.

En aquesta quinzena edició del Campionat d’Espanya, organitzat pel CN Granollers amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Natació (RFEN), van participar un total de 26 entitats provinents de tot l’estat, com el CN Kallipollis de Barcelona, el CN Sabadell, el CN Eivissa, el Real Canoe o el CN Xirivella, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram