La delegació de PIMEC del Vallès Oriental acull per segon any consecutiu el Programa d’Orientació i Acompanyament a la Inserció que dóna recursos a les persones aturades per fer una millor recerca de feina. El programa, que es desenvolupa des de la delegació de la patronal de petita i mitjana empresa a Granollers, va atendre l’any passat 298 persones.

Aquest programa es va posar en marxa el mes de desembre i tindrà una durada d’un any, i és fruit d’un acord amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’any passat, es va assolir un nivell d’inserció del 30%, segons ha informat PIMEC.

El president de la patronal al Vallès Oriental, Vicenç Paituví, ha comentat que “el programa oferirà a les persones participants la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en empresa”, fet que pot ajudar les persones desocupades a “desenvolupar les competències professionals” i “a reciclar-se i conèixer noves ocupacions, millorant així la seva ocupabilitat”. La patronal també valora que la iniciativa compta amb el suport del teixit empresarial del territori.

Aquest programa vol posar a l’abast dels participants recursos d’orientació que els situïn en una millor posició per ocupar-se. La iniciativa incideix en el coneixement del mercat de treball actual, la definició dels objectius professionals i en el desenvolupament de competències.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram