El CF Mollet no va poder amb el filial arlequinat i va caure per 2 gols a 1 a Ca N’Oriac el passat diumenge. Tot i arribar al descans amb aquest mateix resultat, els homes d’Albert Cámara no van aconseguir capgirar el marcador a la segona gràcies a la bona defensa del Sabadell i a alguna decisió desafortunada de l’àrbitre.

El Mollet va avançar-se al marcador mitjançant un gol matiner de Mamamdou. Al minut 34 però, el Sabadell marcava de penal i posava la igualtat a l’electrònic. Aquest empat va suposar la desfeta molletana. Quatre minuts més tard, Estrada va fer el segon pel Sabadell. Amb aquest resultat s’arribava al descans, i a la represa el Mollet va millorar el seu joc considerablement, tot i que no va gaudir d’ocasions per marcar. Els vallesans van protestar dos penals que l’àrbitre no va xiular. D’aquesta manera, els de Mollet queden onzens a la taula, amb 22 punts, a dos dels llocs de descens. La pròxima jornada, el CF Mollet rebrà a casa al Lloret.

NOUS FITXATGES

La setmana passada es coneixien les noves cares del CF Mollet. Javier Ausín, defensa càntabre que portava uns mesos entrenant amb el primer equip, va vincular-se contractualment amb l’entitat. L’altre fitxatge, el tunisià Hassen Nbili, procedeix del Cerdanyola.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram