L’AE Ramassà juga a Quarta catalana

El pròxim 9 de març, un equip de Quarta catalana disputarà el seu primer partit internacional. Es tracta de l’AE Ramassà, de les Franqueses, que disputarà un partit a Addis Abeba, la capital d’Etiòpia, contra el Saint George, el millor equip del país africà i un dels més potents del continent.

En concret, el Saint George etíop va ser nominat com un dels 10 millors equips d’Àfrica del 2013, conjuntament amb el Raja Casablanca marroquí o el CS Sfaxien de Tunísia, i per damunt de l’històric Al-Ahly egipci, el millor equip africà amb 8 Champions africanes.

L’objectiu principal d’aquest matx és, segons els organitzadors, apropar les dues realitats futbolístiques. Aquest partit tindrà lloc a 2.400 metres d’altura, i pretén convertir-se en l’inici d’una relació esportiva estable entre Catalunya i Etiòpia.

A les files del Saint George militen fins a 11 jugadors internacionals etíops, uns esportistes que van estar a punt d’aconseguir la classificació del seu país al Mundial de Brasil. La victòria davant Nigèria, a la darrera jornada de la lligueta classificatòria, els hauria fet accedir a la cita mundialista del Brasil.

Els organitzadors africans expliquen que volen omplir el camp etíop, on hi caben gairebé 35.000 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram