El polèmic radar de velocitat que hi ha instal·lat a l’avinguda dels Pinetons es canviarà de lloc i s’acostarà més a l’hospital. Així ho va confirmar el govern municipal en el ple que es va celebrar dilluns. El radar s’instal·larà davant de l’entrada d’urgències de l’hospital, a l’alçada del carrer Santiago Tiffon, tal com reclamava la direcció del centre.

Divendres passat, Jaume Duran, director de l’Hospital de Mollet, havia avançat en declaracions a Ràdio Mollet que s’havia arribat a un acord amb l’Ajuntament pel canvi de lloc. El director argumentava que el radar no era útil en la millora de la seguretat dels voltants de l’hospital, i en canvi, moltes de les persones que anaven al centre o les mateixes ambulàncies eren multades repetidament.

Per això, des de l’hospital es va demanar que el radar es traslladés a l’alçada de l’entrada d’urgències, on “no té cap sentit anar a velocitats que no toquen i ens garanteix més la seguretat viària que és l’objectiu final d’aquestes mesures”, argumentava el centre.

El govern municipal va informar durant el ple de dilluns que atenent a les reclamacions de l’hospital s’ha decidit moure tant el radar com la plataforma que hi ha a la calçada perquè frenin els vehicles. Les queixes per la ubicació del radar s’haurien de veure d’aquesta manera respostes.

En el ple de dilluns, la coalició ICV-EUiA va demanar dades de les multes que s’han posat mitjançant aquest radar i l’altre que hi ha a la ciutat, així com també els diners recaptats i quin percentatge es queda l’empresa que els gestiona. Des del govern municipal, però, només van informar que es farà una avaluació de la seguretat viària de l’any passat a Mollet .

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram