Un nou contracte d’enllumenat públic amb Gas Natural Fenosa i Electricitat Boquet permetrà a l’Ajuntament estalviar gairebé 3 milions d’euros en llum durant la pròxima dècada. Aquest contracte té un import estimat de gairebé 6 milions d’euros.

Amb aquest nou contracte es vol millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic de Parets, així com implementar mesures d’estalvi econòmic i energètic, i contra l’emissió de CO2 a l’atmosfera. També es procedirà a la millora de l’eficiència lumínica, redireccionant i orientant de la manera més òptima la il·luminació de les làmpades, i es podran controlar electrònicament tots els punts de llum, regulant, a més, la intensitat de la llum a partir de les 11 de la nit.

Aquest nou contracte, que va ser aprovat en la sessió plenària del 28 de novembre passat, ha entrat en vigor durant aquest mes de gener, i fins al juny de 2014 Gas Natural Fenosa i Electricitat Boquet executaran totes les actuacions tècniques de millora, que suposaran a l’empresa una inversió d’1 milió d’euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram