El municipi ja té els pressupostos per a aquest any 2014. Els comptes municipals van aprovar-se durant la darrera sessió plenària amb els vots favorables d’Independents Units per Sant Fost (IUSF), CiU i Pere Raspall, un regidor no adscrit, i els vots en contra de Gent per Sant Fost (GSF) i ERC.

El pressupost per al 2014 serà de 8,4 milions d’euros. D’aquest total, 4,4 aniran destinats directament al funcionament diari del consistori i del municipi, i contemplen el personal, els subministraments o els diversos serveis municipals. L’equip de govern destinarà a més gairebé 1 milió a polítiques socials. En aquest sentit, la partida dedicada al benestar augmenta per cinquè any, i des de 2009 aquesta ha pujat un 51%. Els serveis d’ensenyament, el transport urbà i els equipaments i subvencions ocupen la resta d’aquesta partida.

Pel que fa a les inversions, el consistori de Sant Fost dedicarà 460.000 euros a millorar la via pública i el clavegueram, ja que “és antic i cal fer un manteniment exhaustiu i preveure emergències”, va comentar l’alcaldessa Montserrat Sanmartí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram