La Festa Major d’hivern de Mollet se celebra al voltant de la festivitat de Sant Vicenç, el patró de la ciutat, el pròxim 22 de gener. Els actes de celebració, però, comencen avui mateix.

El primer acte inclòs en l’extensa programació és la conferència de Martí Anglada, l’excorresponsal de TV3 a Alemanya, al Centre Cultural La Marineta. La xerrada porta per títol Catalunya-Europa.

Aquest cap de setmana arriben els primers plats forts de la festa. Demà se celebra el Festival Fora d’Hores, que es farà al Mercat Vell i que dóna protagonisme a la música local.

També es faran durant aquests dies el Morats Jazz Festival (el 25 de gener), el concert de flautes antigues a la Marineta (dia 24) i el concert de la Coral El Clavell el diumenge 26 d’aquest mes.

L’esport és un altre dels plats forts de Sant Vicenç. Enguany també se celebrarà la tradicional Cursa Popular de Sant Vicenç -4rt Memorial Jordi Solé i Tura, el diumenge 19.

La tradició és un element indispensable a qualsevol Festa Major. En destaquen dues activitats per sobre de la resta: la 20a Trobada de Gegants i l’espectacle de l’Esbart Dansaire de Mollet. Aquests últims actuaran el dissabte 18 de gener al Teatre de Can Gomà, mentre que la trobada gegantera serà l’endemà, amb una cercavila des del parc de les Pruneres.

Altres activitats destacades de la programació són el Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, la Festa de la Ràdio Moller i els Premis Notícia i Micròfon de l’Any als esdeveniments i persones més destacades de l’actualitat local el 2013, i l’estrena de Musicals en concert d’Estoc de Veus.

La Festa Major d’hivern també comptarà amb un ampli ventall d’activitats pensades per als més petits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram