Panrico va decidir anul·lar la reunió amb els sindicats que estava prevista per dimarts, i en la qual la Generalitat havia d’intervenir com a mediadora. Segons apunten diversos mitjans, la causa de l’anul·lació va ser que la direcció de l’empresa va denunciar accions vandàliques d’alguns piquets.

La reunió s’havia pactat la setmana passada i havia d’asseure a la mateixa taula representants de la direcció de l’empresa de brioixeria, líders sindicals i membres de la Secretaria d’Empresa i Relacions Laborals, on s’havia de produir la trobada.

El motiu al·legat per la direcció per suspendre la reunió és l’acció d’uns quants piquets que van fer destrosses en un camió de distribució al Port de Barcelona.

Un dels acords als quals s’havia arribat per mantenir la trobada era que la plantilla mantingués una actitud pacífica en els pròxims dies. Tot i que els sindicats han rebutjat l’acció d’aquests piquets i l’’han qualificat de ser un cas aïllat, la direcció de Panrico creu que no s’han complert les condicions establertes i per això van suspendre la reunió.

La Generalitat, per la seva banda, es manté oberta a intercedir en les negociacions entre les dues parts, i ha demanat pacificar el conflicte per resoldre la situació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram