L’entrevista a l’alcalde Josep Monràs publicada en l’última edició de Línia Vallès ha portat cua. Les paraules del batlle referents a la seva companya de partit, Montserrat Tura, no han agradat gaire a l’exalcaldessa i exconsellera, la qual ha replicat Monràs via Twitter.

Al final de l’entrevista, Monràs afirmava amb to irònic, referint-se a Tura i al PSC, que “fa temps que ja no participa [al partit] i va deixar el consell nacional. S’ha implicat en activitats de la ciutat com ara donar entrevistes al butlletí d’ERC, assistir a alguns actes del Junqueras…”. Unes paraules que no han agradat a Tura, la qual va piular dies després: “concedir entrevistes o parlar amb persones d’altres partits són un retret permanent d’alguns companys del PSC”, citat explícitament Monràs i l’entrevista d’aquesta publicació.

El tuit va originar un fort debat entre Tura i internautes que van rebatre les seves paraules. Tura es va defensar apel·lant als seus 35 anys de militància socialista i va assegurar quedar “perplexa” quan sent “que sobren companys” al partit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram