Les sincronistes del Club Natació Granollers Meritxell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez participaran amb l’equip de sincronitzada estatal a la World Trophy 2013, que tindrà lloc a partir d’avui i fins diumenge a Mèxic.

Aquesta competició està organitzada per la Federació Internacional de Natació (FINA) i premia el vessant més artístic d’aquesta disciplina esportiva.

Per a la nedadora Cecilia Jiménez es tracta de la primera convocatòria amb la selecció absoluta per participar en un campionat del món. Les tres granollerines, sota les ordres de la seleccionadora espanyola i ex entrenadora del club, Esther Jaumà, participaran en la prova d’equip amb un conjunt acrobàtic en què posaran en escena una coreografia basada en la dansa del foc.

La selecció espanyola també hi participarà amb un duo temàtic que tal com indica la normativa de la competició estarà relacionat amb el país d’origen de la selecció. És per aquest motiu que les integrants de l’equip duran a terme un espectacle relacionat amb el flamenc, on interpretaran una versió electrònica realitzada pel músic Jaco Abel.

L’equip espanyol va presentar aquestes dues coreografies divendres passat en una jornada de portes obertes al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram