La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet, el sindicat CGT i tota una sèrie d’entitats i partits granollerins han fet una crida per manifestar-se el pròxim dijous 24 d’octubre a tots dos municipis en contra de la política del govern central sobre les pensions i contra les retallades generalitzades a l’administració.

Així ho explica a Línia Vallès José Martínez, secretari del Comitè Comarcal del Vallès Oriental de CGT. “A les dues manifestacions volem protestar per diferents temes, com les retallades en educació i sanitat”, explica Martínez.

La manifestació de Mollet tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament Vell, tal com afirma Martínez a aquest periòdic, i estarà organitzada per la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet, amb el suport de la CGT.

A Granollers, però, la marxa s’iniciarà a la Porxada a les 7 de la tarda, i hi participaran, a més de la CGT, l’Assemblea Llibertària, la CNT, les CUP i Arran, CP Esquerda i Cooperativa Integral Catalana.

La manifestació coincideix amb una jornada de vaga a l’educació convocada per la UGT pel mateix dia 24 contra la LOMCE i les retallades en educació.

Dijous 2 d’octubre el Casal Cultural de Mollet va acollir una xerrada organitzada per la Comissió de Jubilats i Pensionistes, en col·laboració amb el Col·lectiu Ronda, amb l’objectiu d’informar la ciutadania sobre la situació actual de les pensions. Al final de l’acte es va obrir un torn de preguntes on els assistents van poder exposar els seus dubtes sobre el futur de les pensions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram