Aquest dilluns es va fer la visita institucional a la nova botiga de Media Markt que s’està construint a Parets. El nou establiment, que tindrà una superfície de 2.400 metres quadrats, obrirà les seves portes abans de la campanya de Nadal, però encara no hi ha una data fixada.

Aquest establiment donarà feina directament a unes 80 persones, i a 20 més de manera indirecta. D’aquests, una part seran empleats de promoció interna de l’empresa, i la resta, un 60%, seran habitants de Parets o de la comarca, tal com va informar el gerent de Media Markt Parets, Luca Bradaschia. El gerent va agrair el suport rebut per l’Ajuntament durant el procés de construcció i va explicar que han donat “molta importància a la gent de la zona, a la gent de Parets”.

Bradaschia va explicar que l’empresa ha decidit obrir una seu a Parets, ja que “aquesta comarca té molts habitants i creiem que serà una cosa molt positiva i important per Media Markt”. De fet, l’empresa calcula en 400.000 els clients potencials.

Per la seva banda, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, va qualificar aquesta obertura com el millor exemple de “dinamització del teixit econòmic, el comerç i la indústria” i va afegir que Media Markt completarà “l’oferta comercial del nostre municipi, no només de petit comerç de qualitat, que sempre l’hem tingut” i que donarà més facilitats als ciutadans per fer les seves compres, sense la necessitat d’haver de desplaçar-se i sortir del municipi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram