El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciar al Parlament abans d’ahir la “gratuïtat absoluta” del peatge per a totes les línies regulars de transport públic col·lectiu que passen cada dia per l’autopista C-33. Aquesta mesura es posarà en marxa a partir del gener, a més d’altres d’homogeneització de les vies de peatge de la xarxa catalana.

NOMÉS OBRES DE MILLORA

Aquest anunci desmenteix les informacions que van sortir la setmana passada sobre una possible rebaixa en el peatge de la C-33 a Mollet, ja que aquesta rebaixa només serà d’un 30% al peatge de la C-32 al Maresme i el Garraf, segons el conseller.

En resposta a una pregunta parlamentària de Convergència, Vila va exposar les mesures que el seu departament implantarà a les carreteres amb peatge de Catalunya. En concret, va anunciar millores en la C-33 i la C-32, amb una inversió de 100 milions d’euros. Els principals objectius del pla és equiparar el preu per quilòmetre de via per peatge, i establir el pagament segons el recorregut real que efectuï l’usuari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram