Ara fa un any començava a funcionar Can Muntanyola Centre de Serveis a les Empreses, un equipament que acull serveis i activitats dirigides al foment de l’economia de la comarca i que proporciona tot tipus de serveis a l’empresa i als emprenedors del municipi.

Durant aquest període, el servei d’emprenedoria de Can Muntanyola ha atès 560 persones que volien emprendre, ha iniciat 81 plans d’empresa, n’ha finalitzat 61 i ha creat 42 noves empreses.

A més, en un any s’han ofert 140 cursos de diferents temàtiques i conferències. La formació ha estat adreçada a diferents tipus d’empreses i autònoms amb bons resultats d’assistència.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va assenyalar durant la roda de premsa de balanç del passat 9 d’octubre que “vivim temps difícils que són temps de suma”, afegint que “aquest any a Can Muntanyola hem vist que la suma era positiva”. Actualment estan allotjades a Can Muntanyola onze persones emprenedores que són responsables de 6 projectes empresarials. Aquest model d’allotjament, de 12 mesos en total, està dedicat de manera preferent a facilitar les fases inicials dels projectes empresarials de les persones emprenedores.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram