En el marc del Pla de xoc 2013 impulsat per l’Ajuntament, s’ha obert una formació especial dedicada a donar a conèixer als participants les eines bàsiques i necessàries per trobar feina via internet.

El Pla de xoc 2013 de Granollers és un programa que conté tota una sèrie de mesures que busquen pal·liar els efectes de la crisi, des d’impulsar les polítiques d’ocupació fins a millorar la qualitat de vida de les famílies amb dificultats.

L’objectiu del curs és que els inscrits aprenguin a utilitzar la xarxa per trobar feina, al mateix temps que adquireixen les competències mínimes necessàries en tecnologia de la informació i la comunicació (TIC).

Aprofitant aquesta formació es donarà l’oportunitat de certificar els coneixements adquirits a través de l’acreditació ACTIC, que certifica la competència digital de la persona que suposa un valor afegit en el currículum, valorant-se en els processos de selecció de personal.

L’accés a la formació és totalment gratuït pels granollerins en atur, que hauran de dirigir-se a la Masia de les Tres Torres i presentar la documentació necessària per inscriure’s-hi. Els cursos començaran a principis d’octubre, acabaran el desembre i s’impartiran al Centre Vallès.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram