Els dies 27, 28 i 29 se celebren les Jornades Europees del Patrimoni 2013. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell d’Europa vol fomentar el coneixement i el respecte pel patrimoni com un valor cultural, arquitectònic, artístic i monumental del territori.

Un any més, Parets se suma a aquesta celebració que va començar el 1991 i ha organitzat un seguit d’activitats per mostrar els elements més importants del seu patrimoni arquitectònic.

VISITES GUIADES

Les activitats principals que es duran a terme aquell cap de setmana seran tres visites guiades a alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, concretament a tres masies.

El divendres 27 a les 17h es podrà visitar la masia La Marineta, el dissabte 28 a les 12h es podrà fer el mateix a la Torre de Malla i finalment el 29 de setembre, a les 12 hores els qui ho vulguin podran conèixer per dins la Torre de Cellers.

Totes aquestes visites estan organitzades pel servei de Cultura i tenen una durada aproximada d’una hora.

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar abans del 24 de setembre al Centre Cultural Can Rajoler.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram