Sant Fost està de Festa Major i això es nota als carrers de la localitat. Ja han començat els diversos actes que estan previstos dins la programació d’enguany i que s’allargaran fins dilluns.

Dimarts l’Agrupació Artísitica va encetar les activitats amb la inauguració d’una exposició de pintura que es podrà visitar fins dilluns.

Avui, la Festa Major proposa una sessió de contes en pijama a càrrec de Moisès Aznar a la Biblioteca Biblio@teneu (20.30h).

Demà serà un dia fort de festa. A les 16.30h tindrà lloc el Corretasques que proposen les Colles de Sant Fost. A les 18h, el grup Pegatina el Gat farà un espectacle infantil al Mas Llombart.

Havaneres i rom cremat donaran lloc al pregó de la Festa Major a la Plaça de la Vila (21h). Després hi haurà un correfoc, un espectacle pirotècnic i concerts.

Dissabte tindrà lloc el concurs de paelles al Pavelló 1, a les dotze del migdia. En paral·lel es celebrarà la festa de l’escuma i la trobada gegantera arribarà a les 17.15h.

Diumenge a les 10h es produirà la II Baixada de Carretons i a les 18h es celebrarà la XIV Pintada al carrer Sant Isidre.

Skaters, músics i grafits es donaran cita al Parc Central dilluns a les 17h, amb motiu de la segona edició d’Art Sound Fost.

La plaça de la Vila acollirà a la tarda exhibicions de sevillanes (19h) i balls de saló (19.45h).

Durant aquests dies, també s’han programat diversos actes esportius, com les 12 hores de frontó (dissabte) i religiosos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram