La cadena va començar a les 17.14h. Foto: municipisindependencia.cat

Entre 2.200 i 2.500 persones. Aquest és el recompte aproximat que fa l’Assemblea Nacional Catalana de la comarca i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) del nombre de participants que el passat dissabte a la tarda van fer una cadena humana a la Garriga en el marc de la Diada per la Independència al Vallès Oriental.

La cadena de persones va ser el punt culminant d’una jornada que va comptar amb diversos esdeveniments lúdics i culturals que van finalitzar, ja de matinada, amb un concert.

Al llarg del dia es va poder gaudir de les actuacions dels geganters de Sant Celoni, Vallgorguina i la Garriga, entre altres collers, i d’un seguit d’espectacles infantils. A més, l’ANC va recollir centenars de signatures pel Dret de Petició i es va construir una estelada amb donacions d’aliments per Càritas.

LA CARTA DE LA GENERALITAT

A la jornada hi van participar diversos batlles de la comarca de municipis com Bigues i Riells, Llinars o Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, que també va participar a l’acte, havia anunciat la presència d’algun representant de la Generalitat. Finalment, al·legant motius d’agenda, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va enviar una carta en nom del Govern que va ser llegida davant dels assistents per Colomé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram