Mossos

Els Mossos van detenir les tres presumptes persones implicades en la plantació. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Mollet del Vallès van detenir, el 2 de setembre, tres homes de 40, 31 i 26 anys com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, després que una patrulla de la Policia Local de Parets trobés una plantació de marihuana en una de les naus del polígon de Can Volart.

El migdia d’aquella mateixa jornada, els agents locals van aturar una furgoneta que acabava de sortir d’una nau. A l’interior del vehicle van trobar indicis relacionats amb una possible plantació i, posteriorment, van a l’edifici. Amb la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos, van localitzar-hi tres estances, dues destinades al cultiu de marihuana i una altra a l’assecatge de les plantes. En una de les estances hi havia una plantació amb més de mil plantes de marihuana, mentre que a l’altra van trobar-hi vestigis que feien pensar que havia albergat una altra plantació de marihuana que havia estat tallada recentment.

Les habitacions destinades al creixement de les plantes disposaven d’una infraestructura instal·lada per afavorir-ne el creixement, amb gairebé 1.000 focus d’alta potència, aparells de ventilació, climatització i regadiu. Tècnics de la companyia elèctrica van quantificar el valor
econòmic de l’electricitat defraudada en més de 200.000 euros.

A disposició judicial

A banda, van trobar-hi dos homes que, juntament amb el conductor de la furgoneta que havia aturat la Policia Local, van quedar detinguts. El 4 de setembre els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram