Mossos

Les patrulles van marxar després que les persones implicades a la baralla comencessin a llençar objectes. Foto: Arxiu

La frontera entre Granollers i Canovelles va ser escenari d’una baralla multitudinària la matinada de diumenge a dilluns. Arran de l’incident s’hi van desplaçar diverses unitats dels Mossos d’Esquadra que van resultar “insuficients” per afrontar la situació. Les patrulles, de fet, van veure’s obligades a abandonar el lloc després que les persones implicades a la baralla comencessin a llençar objectes a la policia. Tot i que posteriorment s’hi van desplegar també unitats de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), en arribar al lloc dels fets ja no hi van trobar ningú.

Segons fonts policials, l’incident es va iniciar per una disputa de trànsit entre dos vehicles, que va anar pujant el to, sobretot amb l’arribada dels cossos policials.

Aquesta no és la primera vegada que el municipi vallesà pateix problemes de seguretat. A principis d’any, el consistori va dir sentir-se “abandonat” pel departament d’Interior davant els problemes derivats de la venda ambulant il·legal del mercat dels diumenges.

Més seguretat

Després d’aquest episodi, el municipi reclama més presència policial per part dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, tant el cos català com Policia Local reforçaran la presència policial i la seguretat a la zona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram