La contractació estacional ha permès reduir el nombre d’aturats a la comarca. Concretament, al Vallès Oriental han estat 1.265 les persones que han trobat feina. Amb aquesta davallada, actualment són 36.777 els vallesans inscrits a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Tot i que la baixada respecte al mes de maig ha estat considerable, si comparem les dades amb les registrades durant el mateix període de l’any anterior, les xifres d’atur han augmentat en 271 persones més.

Les dades de la comarca han seguit la tendència catalana. Actualment a Catalunya hi ha 617.288 ciutadans en situació de desocupació, el que suposa que l’atur al territori català s’ha reduït en 24.878 persones. Fent una comparativa amb el mateix mes del 2012, l’atur a Catalunya també ha pujat en 1.712 persones aquest juny.

LA COMARCA EN DADES

Mollet, Granollers i Les Franqueses han estat les poblacions que han registrat un major descens en el nombre d’aturats. 200 molletans, 117 granollerins i 112 veïns de Les Franqueses han trobat feina al juny.

On també ha destacat la davallada de desocupats ha estat a Montornès on actualment hi ha 1.748 ciutadans aturats, 102 menys que el mes anterior.

També hi ha poblacions de la comarca que han vist augmentar la seva llista d’aturats. És el cas de l’Ametlla (+9), Sant Fost (+6), Sant Antoni de Vilamajor (+5) i Montseny (+2).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram