Fermí Puig

El xef granollerí Fermí Puig té una estrella Michelin. Foto: Ajuntament

La Creu de Sant Jordi és una de les distincions més destacades que dona la Generalitat i cada any reconeix persones i entitats pels seus mèrits al servei del país i de la ciutadania. Un d’aquests premis enguany pot caure a les mans del xef granollerí Fermí Puig, després que el Ple del juny de l’Ajuntament de Granollers acordés adherir-se a la sol·licitud impulsada per diferents sectors de la societat civil, del món de l’esport, la cuina i la política, per atorgar al cuiner aquest prestigiós guardó com a divulgador i ambaixador de la cuina catalana. A la vegada, el consistori també enviarà una carta a la consellera de Cultura oficialitzant la proposta.

Puig va néixer a Granollers el 1959 i destaca per haver treballat en restaurants de prestigi com El Bulli, el Petit Comitè o el Drolma de l’Hotel Majestic. L’any 2002 va ser guardonat amb una estrella Michelin i el 2013 va obrir el seu propi restaurant, amb el seu nom. A finals d’abril, però, el xef posava punt final a la seva trajectòria laboral i es jubilava després de tota una vida dedicada a la cuina, motiu pel qual ara s’ha demanat aquesta distinció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram