Escola bressol Parets

A Parets hi ha tres escoles bressol municipals. Foto: Ara Parets ERC

A partir del curs que ve, les famílies que portin els seus fills a les escoles bressol municipals hauran de pagar un 10% més que el curs passat, que és el que s’ha encarit la quota de mitjana. Així ho denuncia Ara Parets ERC, que a la vegada avança que l’Ajuntament també ha creat una quota nova, de 100 euros per alumne en concepte de tallers i activitats de suport educatiu, que només afectaria el curs d’I2.

“En l’acord adoptat en la Junta de Govern del passat 25 d’abril, l’Ajuntament assenyalava que el cost d’escolarització a I2 seria de zero euros, atès que la Generalitat havia incrementat l’aportació pública per plaça”, detallen els republicans. Per això al Ple del maig demanaven explicacions a la regidora d’Educació, Casandra Garcia.

“La Generalitat no cobreix el 100% de la plaça d’I2 per alumne, i per això s’ha creat aquesta quota que tenen la majoria dels ajuntaments”, apuntava Garcia. També responia a l’augment general de la quota en un 10%, recordant que “des del 2011 la quota de les escoles bressol estava congelada i que des de llavors, l’IPC a Catalunya ha apujat un 29%”.

Davant de tot plegat, des d’ERC asseguren que “moltes famílies” els han fet arribar el seu malestar, en “no estar conformes” amb l’augment dels preus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram