L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la regidora d’Educació, Neus Garcia, han traslladat a la conselleria d’Ensenyament el “gran malestar de l’Ajuntament i de la comunitat educativa del municipi per la decisió del tancament de l’aula d’educació infantil de 3 anys a l’Escola Santa Perpètua de cara al curs 2013-2014”.

L’Ajuntament ha demanat a la conselleria que reconsideri la seva decisió “per poder mantenir una oferta educativa equilibrada en el territori”.

L’alcaldessa aquest mes de juny ha tornat a demanar “un cop més” a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, una reunió per parlar de la continuïtat de l’escola Els Aigüerols i la necessitat de planificar el seu futur, les ràtios d’alumnes, o les obres i millores pendents en equipaments educatius de la ciutat, entre d’altres. El consistori afirma que la consellera Rigau ha confirmat aquesta reunió pel proper 9 de juliol.

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Neus Garcia, ha criticat la decisió de la Conselleria d’Ensenyament d’atorgar augments de ràtio a les escoles concertades del municipi que ho han sol·licitat, i especialment a P3. La regidora manifesta que “si aquesta autorització no s’hagués produït, serien en total 18 infants que estarien escolaritzats en l’aula de P3 de l’escola Santa Perpètua que s’ha tancat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram