Elis Granollers

El conseller Torrent i Mathieu Chapelle, Director General d’Elis a l’Estat. Foto: Empresa i Treball

L’empresa francesa Elis crearà 50 nous llocs de treball a la seva nova planta de bugaderia industrial per a sales blanques a Granollers, inaugurada aquest dimecres pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. La companyia ha invertit sis milions d’euros en unes instal·lacions que ocupen 1.500 metres quadrats dins d’una superfície de 3.000 metres del polígon industrial Congost, i donarà servei a indústries com la farmacèutica, la biotecnològica, l’electrònica o l’alimentària, que requereixen baixos nivells de contaminació de partícules.

Segons Torrent, la nova planta d’Elis a Granollers suposa “un salt tecnològic de l’empresa per seguir dotant de valor afegit la seva presència a Catalunya. “Demostra la capacitat de Catalunya per fer créixer en quantitat i qualitat els projectes de les multinacionals que inverteixen al nostre país”, ha celebrat.

L’empresa creix

L’empresa ja ofereix els seus serveis de lloguer i manteniment de roba i equips tèxtils a sectors com la indústria, la salut, l’hostaleria o els serveis a Sant Cugat i plantes operatives a Barcelona, Parets i Castellví de Rosanes.

Ara, amb la nova construcció Elis creix, ja que la planta de Granollers tindrà una capacitat, quan estigui en ple funcionament, de tractar 96.000 peces de roba a la setmana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram