Open Granollers

El carrer Ansel Clavé tornarà a omplir-se de gent, animació i comerç. Foto: Arxiu

El que abans era l’Open Night i des de l’any passat és ‘La Open’, una jornada diürna dedicada a la promoció del comerç, torna amb una nova edició. Enguany, l’associació de comerciants Gran Centre ha decidit repetir el mateix format, però traslladant la proposta, que sempre s’havia fet un divendres, a dissabte. Es farà aquest pròxim 1 de juny.

Aquesta és la principal novetat d’aquest 2024 i té l’objectiu d’atraure encara més públic. En concret, la jornada s’estendrà des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre, horari durant el qual les botigues sortiran al carrer per oferir els seus productes i serveis, amb actuacions musicals, activitats, espectacles i tot un programa que vol animar el públic i convertir el centre de Granollers en una gran festa comercial.

Animació a tot el centre

Entre altres, hi haurà animació i xanquers tant a l’interior de les botigues com al carrer Anselm Clavé, el carrer Sant Roc i les places Maluquer i Salvador, Perpinyà i de la Caserna. A més, per acabar la jornada s’ha organitzat un sopar a l’aire lliure, només per a socis de Gran Centre, que comptarà amb el concert de Cien Gaviotas, un grup de tribut de Ducan Dhu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram