Grua col·locant bigues a la piscina municipal de Parets

Instal·lació de les noves bigues. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Fa justament un any, la piscina municipal Miquel Luque tancava temporalment pel despreniment d’una biga travessera de la teulada, obligant a tirar endavant unes obres per a substituir tota la coberta que començaven a finals de setembre. Ara, un any després de l’incident, han arribat les bigues que formaran la nova estructura, que ja s’estan muntant. Es tracta d’un pas que apropa la seva desitjada reobertura, ja que, durant tot aquest temps, els usuaris de l’equipament no han pogut accedir a les instal·lacions.

Segons detallen des de l’Ajuntament, “un cop s’enllesteixi l’estructura principal, es procedirà a instal·lar les xarxes de protecció per al muntatge de la teulada de la piscina” i, després, l’últim pas que quedarà per fer serà “arranjar algunes millores en el revestiment de l’equipament”. “Així mateix, paral·lelament, aviat s’iniciaran les obres de la climatització de la piscina”, que sortien a licitació al gener.

Malgrat aquest conjunt d’avenços, des del consistori continuen sense marcar una data aproximada de reobertura i es limiten a dir que les obres “s’estan fent acuradament i amb responsabilitat”. Són declaracions del regidor de Manteniment d’Equipaments, Dídac Cayuela, que també ha assegurat que els treballs avancen a bon ritme i “d’acord amb el calendari previst”.

Mentrestant, a l’espera que les obres acabin, l’Ajuntament ha avançat que el 3 de juny obrirà la piscina descoberta, que enguany viurà la seva segona temporada. Els preus dels abonaments s’encareixen un 10%, però les instal·lacions es milloraran, ja que el consistori ha anunciat que ampliarà la zona de descans, amb un nou tancament i gespa artificial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram