Instal·lació de la passera pre a vianants i ciclistes a Martorelles

Moment de l’arribada de la passera, al gener. Foto: Ajuntament

Les obres de la passera per a vianants i ciclistes sobre el torrent de Can Sunyer, que havia de millorar la comunicació entre el carrer Comerç i el parc de Can Sunyer i l’escola Les Pruneres, continuen generant polèmica pels retards que acumulen. Després que l’Ajuntament sancionés dues vegades l’empresa encarregada dels treballs, Tallers Vidal Amill SLU, per incomplir amb els terminis establerts, ara el consistori es plantejaria posar-li una tercera sanció, segons ha avançat el diari Som Mollet.

Per contextualitzar la situació, cal recordar que les obres s’adjudicaven el setembre del 2022 i havien de començar el novembre del mateix any, però un permís pendent de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ho va impedir. Aquest no va arribar fins al gener del 2023 i, tot i que des de llavors l’empresa ja podia començar les obres, que tenien un termini d’execució de dos mesos, no ho va fer fins al juny. Va ser llavors quan l’Ajuntament va posar la primera sanció.

Després, la segona sanció es posava el febrer d’aquest any, ja que la passera arribava al poble al gener, però l’empresa, en aquell moment, no va fer “els treballs de pavimentació de la passera i l’adequació de l’espai” pertinents, detallaven llavors des de l’Ajuntament. Ara, la tercera sanció arribaria perquè les obres encara no s’han acabat.

Tot plegat està fent que uns treballs que s’haurien d’haver enllestit en dos mesos s’estiguin allargant gairebé un any i mig. D’aquí el descontentament de l’Ajuntament, que adjudicava les obres per 209.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram