El diputat d’ICV-EUiA Joan Mena. Foto: EUiA

La Comissió d’Ensenyament i Universitats del Parlament va aprovar el passat dijous una resolució impulsada per ICV-EUiA que exigeix al govern de la Generalitat que revisi la seva intenció de suprimir dues línies de P3 a Cardedeu.

El diputat d’ICV-EUiA i mestre Joan Mena, ha defensat que “amb 224 peticions de plaça per a 10 línies de P3, demostren que l’oferta actual no es pot reduir”. En aquest sentit, Mena ha afirmat que “rebutgem aferrissadament que havent possibilitat d’escolaritzar-los en l’escola on s’han preinscrit, s’obligui a les famílies a desplaçar-se a altres escoles que no eren la primera opció de tria”.

Cardedeu és un dels municipis especialment afectats per la intenció de la consellera Rigau de tancar una seixantena de línies de P3 el curs vinent. “La ciutat havia de perdre una línia a l’escola Germans Corbella i una altra a la de les Aigües, segons aquests plans”, explica Mena. Però la preinscripció “reafirma de manera incontestable que el poble necessita totes les 10 línies d’escolarització de P3 distribuïdes entre les 5 escoles públiques de la vila”.

L’ESCOLA DE CANOVELLES

D’altra banda, els ecosocialistes també van “aconseguir arrencar un acord a CiU perquè les obres de la nova escola els Quatre Vents, de Canovelles, comencin el curs vinent. El Parlament ha instat a la Generalitat a redactar tan aviat com sigui possible el projecte de construcció del centre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram