Una consulta ciutadana decidirà el futur de les antigues escoles i del camp de futbol de Vallromanes. Tots els grups municipals han firmat un acord que, a més, estableix que es preservarà l’edifici històric de les antigues escoles i buscarà el millor ús possible per a aquest espai, mantenint el camp de futbol com a zona esportiva.

Amb la rúbrica d’aquest acord, tots els grups municipals de l’Ajuntament consensuen iniciar un procés de presentació de propostes per decidir el futur ús d’aquest espai. Ara els quatre grups municipals hauran d’aprovar les bases que regiran tot aquest procés.

Les propostes hauran d’estar emmarcades dins dels àmbits educatiu, esportiu, medi ambiental, de promoció econòmica i turístic. Una vegada presentades i exposades al públic, es realitzarà una consulta ciutadana abans del 31 d’octubre de 2014.

Abans d’això, però, caldrà modificar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), ja que proposa 72 habitatges al camp de futbol i un nou Ajuntament a l’edifici de les antigues escoles. Així ho explica David Carrillo d’ICV a Línia Vallès.

Carrillo adverteix que el grup ecosocialista, que està a l’oposició, proposa que s’hi faci un casal de joves i s’oposarà a qualsevol gestió privada de l’edifici.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram