Oriol Lopez

El molletà i número 12 de la llista d’ERC, Oriol López, votant a Mollet. Foto: X (@oriolmollet)

Més d’una desena de polítics vallesans s’estan jugant un lloc al Parlament en aquest 12M. El més sonat és el roquerol i candidat socialista Salvador Illa, que ja ha votat aquest matí a la Roca, però també hi ha altres noms destacats que també han acudit a la seva cita amb les urnes i han aprofitat l’ocasió per fer una crida a la participació.

Un d’ells és el número tres de la llista d’ERC, per darrere de Pere Aragonès i Laura Vilagrà. Es tracta de Josep Maria Jové, que actualment és diputat i ha votat aquest matí a les Franqueses. “Per seguir lluitant per deixar un país més lliure i més just”, ha dit a X. “Per un futur on puguis ser allò que somnies sense por, sense racisme, sense discriminacions”, ha afegit.

En la mateixa llista, més concretament ocupant el número 15, també hi ha el molletà Oriol López, actual assessor a la Diputació de Barcelona, que també ha votat aquest matí a Mollet.  També ho ha fet l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, el cap de llista d’ERC del Vallès Oriental. “Votem per una Catalunya republicana, al costat de la gent. Una Catalunya imparable que miri el futur amb optimisme, més justa, equitativa, ecologista, feminista i lliure”, ha publicat en el seu perfil, a la mateixa xarxa social.

Més noms destacats d’altres partits

Pel que fa als comuns, l’exregidor a l’Ajuntament de Montmeló Jordi Manils, número 11 de la candidatura que encapçala Jéssica Albiach, també ha votat, com el molletà Xavier López, que ocupa la posició número 29.  “Contra l’extrema dreta i els seus còmplices, visca la Catalunya diversa, mestissa, ecologista i progressista”, ha dit el montmeloní a X.

Per la seva banda, de la llista del PSC per accedir al Parlament també han votat el canovellí Guillem Sánchez, número 17, i la primera tinenta d’Alcaldia de la Llagosta, Conchi Jiménez, que ocupa la posició 22.

Cares conegudes

Un altre nom destacat que s’ha vist aquest matí als col·legis electorals, tot i no estar a les llistes d’aquest 12M, ha estat el paretà i Secretari General de Junts per Catalunya. “Avui és un d’aquests dies en què la història ens ha convocat a tots els catalans pel que ens hi juguem. I no hi podem faltar”, ha dit a X. 

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram