Pedro Sánchez i Salvador Illa

Moment del míting, amb Sánchez i Illa al centre. Foto: PSC Vallès Oriental

El president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez, visitava Montmeló dissabte per donar el seu suport al cap de llista socialista, Salvador Illa, a les eleccions del 12 de maig. Durant l’acte cridava a la participació per aconseguir “una victòria àmplia” que garanteixi “estabilitat i prosperitat” a Catalunya.

“Dos presidents de dretes a la Moncloa i al Palau de la Generalitat van portar Catalunya a la fallida i dos presidents socialistes serem els que la farem avançar”, subratllava el cap de l’executiu espanyol durant el míting, que reunia unes 2.000 persones segons l’organització. En aquest sentit, Sánchez reclamava una victòria “àmplia” per a Illa per garantir “estabilitat” i “força de govern”.

“Bones sensacions”

A la vegada, el líder del PSOE també parlava d’una “nova etapa, basada en l’avenç i no la paràlisi, en la convivència i no la divisió”, amb Illa al seu costat. Per la seva banda, Illa admetia que té “bones sensacions” sobre la seva victòria a les eleccions, però advertia que la confiança és “el pitjor adversari”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram