Reunió R3 La Llagosta

L’alcalde Sierra (esquerra) amb els dos diputats socialistes. Foto: Ajuntament

La línia R3 de Rodalies continua sent una de les principals preocupacions a la Llagosta. Així li ho ha traslladat l’alcalde, Óscar Sierra, als diputats socialistes al Congrés Arnau Ramírez i Ferran Verdejo. Segons els explicava en una reunió mantinguda a principis d’abril, el desviament de la línia ferroviària és una necessitat per al municipi, ja que el divideix en dos i, a més, passa a tocar dels habitatges, generant molèsties.

Des de l’Ajuntament detallen que “Verdejo, que és portaveu adjunt de la Comissió de Transports i Mobilitat Sostenible del Congrés dels Diputats, va prendre nota de les demandes de la Llagosta sobre el desviament”. Amb tot, cal recordar que actualment s’estan fent els treballs de desdoblament de l’R3 en diversos trams i que a la Llagosta l’Estat ja ha adjudicat l’estudi per desdoblar la via, fet que complicaria el desviament de la línia fora del nucli urbà.

Altres temes a tractar

D’altra banda, durant la reunió també es van tractar uns altres temes com la futura àrea econòmica de Can Pere Gil i el futur pont que passarà per sobre de les vies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram