Jim

Actuació a la Nau B1, dissabte 13 d’abril. Foto: Música Global

Com a casa, enlloc. És el primer que la Jim, guanyadora del programa ‘Eufòria’ de TV3, va sentir en pujar a l’escenari de la Nau B1 per estrenar el seu primer disc a la seva ciutat natal. Aclamada per les 300 persones que omplien la sala, entre les quals es trobaven amics i familiars de l’artista, la granollerina va fer un debut especial, en el que va ser la seva tornada als escenaris després del programa.

“Presentar el meu EP a Granollers ha estat una fantasia completa, havia de ser a casa, amb la meva gent”, va assegurar Jim a Cultura 21. La Nau B1 va ser testimoni del segell que vol impregnar en la seva carrera en solitari, amb diferents estils, però amb un predomini del rock i l’electrònica. “Vull mostrar la Jim més rockera. Així serà el meu disc, és l’ADN que porto dins”, afegia.

De tot el repertori de cançons que va fer, però, només s’ha fet públic el seu primer single, Vine. Jim publicarà un segon single abans d’acabar l’abril i l’EP abans de l’estiu. El proper concert serà el 20 d’abril a l’Strenes de Girona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram