MITMO

Espectacle itinerant ROBOBOPS, de la Companyia Actua Produccions. Foto: Ajuntament

Mollet s’ha tornat a omplir de titelles i d’ambient cultural i festiu durant tot el cap de setmana, amb la 17a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). Segons detallen des de l’Ajuntament, “milers de persones van gaudir dels espectacles durant els dies 12, 13 i 14 d’abril en carrers i places de la ciutat” i per això la valoració d’aquesta edició és especialment positiva.

Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller van penjar el cartell de complet i la presència d’espectacles itinerants de gran format va ser un dels atractius de la mostra, juntament l’Espai d’Instal·lacions Titellaires, que com a novetat va comptar amb la presència d’una companyia francesa convidada. En total, 14 companyies d’arreu del món van oferir més de 20 espectacles diferents i mig centenar de representacions.

“Indret destacat de la cultura catalana”

Davant l’èxit de l’edició, la regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez, destacava “el potencial de la MITMO i de la ciutat” per atraure multitud de visitants. “Durant tot el cap de setmana, Mollet ha esdevingut un indret destacat de la cultura catalana i això ha estat possible, de nou, gràcies a la fantàstica resposta dels que s’hi impliquen en l’organització, del públic, de la ciutat i de visitants, i del nostre comerç i la nostra restauració”, concloïa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram