L’Ajuntament de la Llagosta ha decidit adaptar els preus que es paguen al Complex Esportiu Municipal El Turó a la realitat actual.

A partir d’ara, s’aplicaran noves tarifes per a joves de 16 a 21 anys en les franges horàries de 7 a 9.30h i de 12.30 a 15.30h. A més, els aturats de llarga durada no pagaran matrícula i tindran una quota mensual de 12,98 euros.

D’altra banda, es dissenyaran nous preus per a caps de setmana i també per a acompanyants de menors i de discapacitats, que tindran una reducció del 60% respecte a la quota que paguen els adults.

Amb aquesta mesura es pretén captar més socis i aconseguir rendibilitzar zones horàries que ara tenen menys presència d’usuaris. Tal com va explicar el regidor d’Esports, Jesús Ríos, durant la celebració del ple de maig, “amb aquestes tarifes es dóna un nou pas per continuar creixent i millorant els serveis del CEM El Turó”.

La mesura es va aprovar amb les úniques abstencions del PSC i de CiU. La regidora de Convergència i Unió, Mireia Egea, va demanar que s’ajustin també les despeses del CEM El Turó mentre que el portaveu del grup municipal socialista, Antonio Rísquez, va explicar que estava d’acord amb els canvis, però s’abstindrien perquè volen saber com afectaran a la realitat econòmica de l’equipament municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram